Zondag 26 maart open dag

Kom je ook?

Hierbij nodigen wij u van harte uit om naar onze OPEN DAG te komen op zondag 26 maart a.s. U bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom om onze campers te komen bekijken.

Wij hebben de beschikking over 11 T4 campers in de types: beschilderde, Multivan (met hefdak) en California uitvoering (met slaapdak voor 2 kinderen).

Tijdens onze open dag is er een WINactie voor een weekend weg met een van onze campers die u eventueel kunt inwisselen op uw vakantie!

Kom op 26 maart a.s. persoonlijk kennismaken met onze VW T4 campers!
U bent van harte welkom! De koffie staat klaar!

Team Camperfans

Meer over Camperfans

We hebben meerdere uitvoeringen en tijdens onze Open dag zijn al onze 11 campers opgesteld. Zo heeft de één een vaste luifel of is automaat, is er verschil in vermogen, is de ene camper voor 2 personen en de andere voor 3 of 4 personen, hebben we een Multivan met een slaapdak en California uitvoeringen met vast hoogdak. Het is dus zeker de moeite waard om te kijken welke camper het beste bij u en uw wensen zou passen.

Elke camper is volledig uitgerust, van serviesgoed, tafel en stoelen tot dekbedden en linnengoed.

Camperfans biedt u:

  • zeer lage tarieven
  • 300 km per dag gratis
  • 24/7 uur noodnummer
  • indien nodig vervangende camper in heel Europa
  • complete uitrusting aan boord; starten en wegrijden
  • persoonlijke en betrouwbare service
  • ophaallocatie vlakbij Eindhoven waar je je auto gratis kunt stallen

Wij van Camperfans bieden u alle service voor een zorgeloze reis!

N.B. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze open dag te komen, maar wilt u wel nader kennismaken met onze campers; bel of mail ons en wij maken graag een afspraak met u wanneer het u het beste uitkomt.

Klanten over camperfans!

Als je een camper huurt bij Walter ben je verzekerd van goede, persoonlijke service! Ontzettend vriendelijke benadering, en alle wensen zijn bespreekbaar. Als het enigszins mogelijk is zullen Walter en Jolanda aan je eisen proberen te voldoen. Een prima camper! Je krijgt wat je leest en ziet.

Els via Goboony

Fijne camper, goede prijs, perfecte service en vriendelijke mensen!

Gerben Tegenbosch via Facebook

Geweldige vakantie gehad met ons gezin, met twee kinderen 10-12 jaar.
Goede uitleg over de camper gehad voor vertrek. Camper is makkelijk bestuurbaar en gebruiksvriendelijk. De camper is volledig compleet, je hoeft alleen je kleren en toiletspullen mee te nemen voor je vakantie.

Marc via Camptoo