4 persoons camper huren

Unieke Volkswagen campers voor 4 personen

Voordelig een 2-4 persoons camper huren doe je bij camper verhuur Camperfans! Onze unieke 2-4 persoons campers zijn, compact, betrouwbaar, robuust en eenvoudig te besturen.

  • Vanaf €74,- per nacht
  • 300 km gratis per dag
  • Met zeer uitgebreide inventaris.
  • Je eigen auto gratis stallen
  • Inclusief pechhulp verzekering met vervangende camper

4 persoons campers

Ervaar de vrijheid met onze 2-4 persoons campers. Met onze betrouwbare en compacte campers reis je voordelig naar de bestemming van je keuze. Een 4 persoons camper huren kan namelijk al vanaf €74,- per nacht. Prijzen zijn seizoensafhankelijk. De prijs is inclusief 300 gratis kilometers per dag!  De 4 persoons campers zijn compact en daardoor wendbaarder dan een grote camper. Zo kun je op meer plaatsen komen en op standaardparkeerplaatsen parkeren.

Onbezorgd op vakantie

Onze missie is het mogelijk maken van een vrije en onbezorgde vakantie voor iedereen. In onze gezellig aangekleede 2-4 persoons campers kun je dan ook lekker onbezorgd op pad en vind je alles wat je nodig hebt. Je kunt binnen koken en de draaibare voorstoelen zorgen voor een fijne zitruimte voor 4 personen. Slapen kan op het uitschuifbare bed en op het slaapdak. De 4 persoons campers hebben daarnaast een zeer uitgebreide inventaris; van serviesgoed en linnengoed tot kookgerei en schoonmaakspullen! En ook pechhulp verzekering met vervangende camper en het stallen van je eigen auto is bij de prijs inbegrepen. Starten en wegrijden dus!

Camper Tropical

Deze 2-4 persoons camper met slaapdak is ideaal voor gezinnen met 2 kinderen. Volkswagen T4 California met betrouwbare 2.4 Diesel motor. Handgeschakeld en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Camper Happy

Deze 2-4 persoons camper met slaapdak is ideaal voor gezinnen met 2 kinderen. Volkswagen T4 California met betrouwbare 2.4 Turbo Diesel motor. Handgeschakeld en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Camper Sea

Een gezellige 2-4 persoons camper met slaapdak. Ideaal voor gezinnen met 2 kinderen. Een Volkswagen T4 California met betrouwbare 2.4 Turbo Diesel motor. Handgeschakeld en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Camper Sunset

Deze 2-4 persoons camper met slaapdak is nog eenvoudiger te besturen door de automatische versnelling. Volkswagen T4 California met betrouwbare 2.4 Turbo Diesel motor en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Camper Roadtrip

Deze 2-4 persoons camper heeft een vast slaapdak is is eenvoudig te besturen door de automatische versnelling. Volkswagen T4 met betrouwbare 2.4 Turbo Diesel motor en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Camper Summer

Deze 2-4 persoons camper heeft een vast slaapdak is is eenvoudig te besturen door de automatische versnelling. Volkswagen T4 California met betrouwbare 2.4 Turbo Diesel motor en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Vragen?

Heb je nog vragen? Bekijk de FAQ of neem contact met ons op. Kom je liever vooraf de campers bekijken zodat je zeker weet dat je de juiste camper kiest? Geen probleem! Wij denken graag met je mee. De koffie staat altijd klaar!

Klanten over camperfans!

Geweldige vakantie naar Zuid Frankrijk gehad in het busje “Beach”. Alles wat je verwachten mag is aanwezig. Prima matras! Aanrader!

Marc via Camptoo

Fijne camper, goede prijs, perfecte service en vriendelijke mensen!

Gerben Tegenbosch via Facebook

Erg fijn om met de bus 1 week met mijn 2 dochters te kamperen. Alles is aanwezig . Bus rijdt fijn . Zou het zeker aanraden!

Raymond via Camptoo