2-3 persoons camper huren

Unieke Volkswagen campers voor 2 tot 3 personen

Voordelig een 2-3 persoons camper huren doe je bij camper verhuur Camperfans! Onze gezellige 3 persoons campers zijn, compact, betrouwbaar, robuust en eenvoudig te besturen.

  • Vanaf €64,- per nacht
  • 300 km gratis per dag
  • Met zeer uitgebreide inventaris.
  • Je eigen auto gratis stallen
  • Inclusief pechhulp verzekering met vervangende camper

2-3 persoons campers

Ervaar de vrijheid van reizen met een camper.  Met onze betrouwbare en compacte 2-3 persoons campers reis je voordelig naar de bestemming van je keuze. Een 2-3 persoons camper huren kan namelijk al vanaf €64,- per nacht. Prijzen zijn seizoensafhankelijk. De prijs is inclusief 300 gratis kilometers per dag!  Onze 3 persoons campers zijn compact en daardoor wendbaarder dan een grote camper. Zo kun je op meer plaatsen komen en op standaardparkeerplaatsen parkeren.

Onbezorgd op vakantie

Onze missie is het mogelijk maken van een vrije en onbezorgde vakantie voor iedereen. Met de inbegrepen zeer uitgebreide inventaris in onze campers vind je dan ook alles wat je nodig hebt; van serviesgoed en linnengoed tot kookgerei en schoonmaakspullen. De campers hebben veel opbergruimte, 3 zitplaatsen en een queen size bed voor 2 tot 3 personen. Voor de derde persoon is het ook mogelijk om een koepeltentje mee te huren voor €30,- per boeking. Camper Beach en Waves hebben een handige opklaptafel en in het gezellige keukentje onder de achterklep vind je de benodigde kookgerei. Camper Mandala heeft een handig uitschuifbare bank en met de praktische inschuifbare buitenkeuken kun je zowel binnen als buiten koken. Ook pechhulp verzekering met vervangende camper en het stallen van je eigen auto is bij de prijs inbegrepen. Starten en wegrijden dus!

Camper Beach

Deze 2-3 persoons camper is uniek beschilderd met het thema beach. Een Volkswagen T4 campervan met betrouwbare 1.9 Turbo Diesel motor. Handgeschakeld en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Camper Waves

Een unieke en ruimte 2-3 persoons camper. Een Volkswagen T4 campervan met betrouwbare 1.9 Turbo Diesel motor. Handgeschakeld en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Camper Mandala

Een unieke en ruime 2-3 persoons camper met hefdak. Volkswagen T4 Multivan met betrouwbare 2.5 Diesel motor. Handgeschakeld en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Camper Desert

Een unieke en ruime 2-3 persoons camper met hefdak. Volkswagen T4 Multivan met betrouwbare 1.9 Diesel motor. Handgeschakeld en met stuurbekrachtiging. Brandstofverbruik: 1 op 12.

Bekijk ook onze 2-4 persoons campers

Onze 3 persoons campers zijn natuurlijk ook geschikt voor 2 personen die wat meer ruimte willen. Wil je camper huren voor 3 personen met iets meer ruimte? Bekijk dan onze 4 persoons campers. Deze zijn te huur vanaf €74,- per dag.

Tropical

Volkswagen T4 Multivan met slaapdak voor 2-4 personen.

Happy

Volkswagen T4 California met slaapdak voor 2-4 personen.

Sea

Volkswagen T4 California met slaapdak voor 2-4 personen.

Sunset

Volkswagen T4 California met slaapdak voor 2-4 personen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Bekijk de FAQ of neem contact met ons op. Kom je liever vooraf de campers bekijken zodat je zeker weet dat je de juiste camper kiest? Geen probleem! Wij denken graag met je mee. De koffie staat altijd klaar!

Klanten over camperfans!

Geweldige vakantie naar Zuid Frankrijk gehad in het busje “Beach”. Alles wat je verwachten mag is aanwezig. Prima matras! Aanrader!

Marc via Camptoo

Fijne camper, goede prijs, perfecte service en vriendelijke mensen!

Gerben Tegenbosch via Facebook

Erg fijn om met de bus 1 week met mijn 2 dochters te kamperen. Alles is aanwezig . Bus rijdt fijn . Zou het zeker aanraden!

Raymond via Camptoo